650K QRUPUNUN RESMI SAYTI

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » 650K QRUPUNUN RESMI SAYTI » FUTBOL DA BIR DUNYADIR » 650k:sony playstation uzre 3-cu daxili cempionat

650k:sony playstation uzre 3-cu daxili cempionat

Сообщений 1 страница 15 из 15

Опрос

sizce bu chempionatda qalib kim olacaq?
Murad

33% - 1
Magrur

0% - 0
Cavad

33% - 1
Orxan

0% - 0
Emin

0% - 0
Elshan

33% - 1
Elman

0% - 0
Голосов: 3

1

Elbette indi hamini bir sual dushundurur:goresen 2-ci yeri kim tutacaq??( cunki 1ci yer sozsuz ki turnirin esas favoriti Muradin olacaq!)

0

2

Mence Outsider Murad, qalib ise arzulayardim ki Elsen olardi. Mene de cox muracitler oldu ki, sen de oyna. Bizim ucun serefdi, ne bilim filan. Amma men bu seviyyesiz cempionatda elbette ki oynamayacam. Kecen cempionat istirak etdim, ve cox pesiman oldum. Duzdur yaxsi istirakcilar var, Amma hedden artiq zeif oyuncular da var. Menim en yadda qalan sotum kecen cempionatda 5-1 olmmusdur. Deyirsiniz ki semimi olmaq lazimdi, onda deyim ki Muradi udmusdum. Demek istemirdim amma semimilik xetrine. Size Ugurlar!

0

3

Menim fikrimce bu yariwda outsider Muraddi. Chempion ise Mircavad olacaq. Chunki men her ikisinin oyunun gormushem. Ozum Murada defelerle qalib gelmishem, amma Mircavada uduzmusham. Ona gorede Men bu yarishda Mircavadi qalib gorurem. Murada gelende ise Muradin bu yariwda olmasi boyuk sehvdi. Mene de uduzan birinin profesionallar arasinda oynamasi duz deyil.

0

4

Elmin написал(а):

Menim fikrimce bu yariwda outsider Muraddi. Chempion ise Mircavad olacaq. Chunki men her ikisinin oyunun gormushem. Ozum Murada defelerle qalib gelmishem, amma Mircavada uduzmusham. Ona gorede Men bu yarishda Mircavadi qalib gorurem. Murada gelende ise Muradin bu yariwda olmasi boyuk sehvdi. Mene de uduzan birinin profesionallar arasinda oynamasi duz deyil.

Elmin muellim ,sizin mubarek nezerinize catdirim ki ilk cmpionatda men sizi hele ki cempionatda  en boyuk hesab olan 11-2 hesabiyla udmusham!! bu hesabdan kimin outsider kimin favorit oldugu ashkar gorunur!! :big_boss:

0

5

MURAD написал(а):

Mence men de yuxarida qeyd elemisdim. Amma uzdeniraq Murad qardasimiz yene de meni hemin sizleri demeye vadar edir. 5-1 hesabi da az sey demir aaaa.

0

6

AnarAliev написал(а):

Mence men de yuxarida qeyd elemisdim. Amma uzdeniraq Murad qardasimiz yene de meni hemin sizleri demeye vadar edir. 5-1 hesabi da az sey demir aaaa.

unutmaq olmaz ki,hemin oyunda senin meni udmaginda 1 nece sebeb var idi.:
1.menim artiq 1-ci yeri tutmaq shansim qalmamishdi.ele bele oynayirdim,ikinci heyyetle
2.senin saysiz hesbsiz terefdarlarin(daha dogrusu menim eleyhdarlarim )az qala menim joystickimi elimden alir,ve men mane olurdular!
amma men Elmini 11-2 hesabiyla ilk turda udmusham cempionatin 1ci oyununda!onda hele onun mubarize ucun stimulu var idi,men sindirmasaydim!

0

7

MURAD написал(а):

unutmaq olmaz ki,hemin oyunda senin meni udmaginda 1 nece sebeb var idi.:
1.menim artiq 1-ci yeri tutmaq shansim qalmamishdi.ele bele oynayirdim,ikinci heyyetle
2.senin saysiz hesbsiz terefdarlarin(daha dogrusu menim leyhdarlarim )az qala menim joystickimi elimden lir,ve men mane olurdular!

Menim daha bu nankor Murada sozum yoxdur. Ancaq onu deye bilerem ki hamisi Bohtandir. Eger ele olsa bele yaxsi oyuncu her vaxt udar!!!

0

8

AnarAliev написал(а):

Menim daha bu nankor Murada sozum yoxdur. Ancaq onu deye bilerem ki hamisi Bohtandir. Eger ele olsa bele yaxsi oyuncu her vaxt udar!!!

nezerine catdirim ki menim kecen cempionatda qelebem daha cox idi.ve 3 yenilgini de cempionatin sonunda almishdim.artiq oynamaqin measi olmayanda!

0

9

Bildiyiniz kimi yene de bu cempionat bas tutmadi. Elbette ki, Muradin oldugu yerde ne vaxt nese bas tutub ki bu da bas tutsun?! Men bir uzaq goren sexs kimi bu cempionata qatilmadim ve fikirlesdiyim kimi de progress getdi! Bu sohbet belece burda baglandi.

0

10

AnarAliev написал(а):

Bildiyiniz kimi yene de bu cempionat bas tutmadi. Elbette ki, Muradin oldugu yerde ne vaxt nese bas tutub ki bu da bas tutsun?! Men bir uzaq goren sexs kimi bu cempionata qatilmadim ve fikirlesdiyim kimi de progress getdi! Bu sohbet belece burda baglandi.

burada bele bir esasli sual yaranir...eger sen neyinse bash tutmasini isteyirsense bes niye en azindan ozun ishtirak eliyib,daha da komek olmursan???? :mad:

0

11

MURAD написал(а):

burada bele bir esasli sual yaranir...eger sen neyinse bash tutmasini isteyirsense bes niye en azindan ozun ishtirak eliyib,daha da komek olmursan????

Murad qardas deyim,(qardas deyende xetrine deymesin) bilmirem ne deyim, ozun de meni cox yaxsi taniyirsan. Bilirsen ki men bir ise el qoydumsa onun arxasinca axira kimi gedib hell  edirem! Men sadece gordum ki, cavanlar ireli dusub, onlara bir agsaqqal kimi yol vermek menim borcum idi. Onu da bacarmadilar. Eybi yoxdur. gelen sefere Insallah

0

12

AnarAliev написал(а):

Murad qardas deyim,(qardas deyende xetrine deymesin) bilmirem ne deyim, ozun de meni cox yaxsi taniyirsan. Bilirsen ki men bir ise el qoydumsa onun arxasinca axira kimi gedib hell  edirem! Men sadece gordum ki, cavanlar ireli dusub, onlara bir agsaqqal kimi yol vermek menim borcum idi. Onu da bacarmadilar. Eybi yoxdur. gelen sefere Insallah

qardash deme! tay-tushun zadinam?Murad emi denan! deyirem futboldada deyesen el qoydun ve axira qeder getdin..10-0... :D

0

13

MURAD написал(а):

qardash deme! tay-tushun zadinam?Murad emi denan!

Sene emi demek isteyerdim, ancaq heyif ki Universitetin 2 ci mertebesindeki plakati gorenden sonra o sozu demek menim ucun bir tehqir olardi sene qarsi. Heyif ki, o sekilin kicik bir formasi yoxdu indi hal-hazirda elimde. Amma soz verirem tapib gosterecem.
Statin sonu: "Ancaq menim adim Muraddir"

0

14

AnarAliev написал(а):

Sene emi demek isteyerdim, ancaq heyif ki Universitetin 2 ci mertebesindeki plakati gorenden sonra o sozu demek menim ucun bir tehqir olardi sene qarsi. Heyif ki, o sekilin kicik bir formasi yoxdu indi hal-hazirda elimde. Amma soz verirem tapib gosterecem.
Statin sonu: "Ancaq menim adim Muraddir"

bax bu dogrudan da cefengiyyatdir..:)

0

15

MURAD написал(а):

bax bu dogrudan da cefengiyyatdir..

Men buna sadece gulurem!!!  ^_^

0

Вы здесь » 650K QRUPUNUN RESMI SAYTI » FUTBOL DA BIR DUNYADIR » 650k:sony playstation uzre 3-cu daxili cempionat